Nice to meet you!

Over ons

Hi! Ik ga ons heel even voorstellen. Ikzelf ben Stijn, een energieke kerel van 33 jaar, die nooit neen zegt tegen een feestje! Samen met mijn vriendin Yana heb ik Rent Your Party opgestart.

Het organiseren van evenementen, feestjes, borrels vloeit eigenlijk door mijn aders. Als kleine kerel heb ik vanop de eerste rij mee mogen maken hoe het klein familiebedrijf van mijn nonkel voor zoveel plezier heeft gezorgd bij de klanten.
Van A tot Z mee alles organiseren zodat er op elk feest mooie herinneringen gemaakt konden worden. En het feestje stopt wel, maar die herinneringen blijven voor altijd.

Met onze jarenlange ervaring op vlak van verhuur van feestartikelen, weten wij wat je nodig hebt om je feest te doen slagen.

Service &
vertrouwen

Details done right

Een klein bedrijf maar met een grote visie. Het zit zich allemaal in de details. Van de juiste stoel tot het ideale springkasteel.

Extensive selection

Vind je niet wat je zoekt in onze catalogus? No worries, stuur ons gewoon even een berichtje en samen vinden we een oplossing!

Creative Solutions

Van niets, iets maken! Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je eindeloos kan combineren. Wij verhuren kwaliteitsvolle hebbedingen om uw feest te upgraden.

Event Tent Packages

Meerdere tenten nodig voor je event? No problem met onze tent pakketten.