0473/31.83.58

Welkom bij 'Rent Your Party' uit Hoeselt!

VERHUUR
SPRINGKASTELEN

Het juiste springkasteel voor je feest

Verhuren van feestmateriaal

Alles voor je feest of evenementen

Actief over heel Limburg

Zorgeloos feest met ons 

Ben je opzoek naar een springkasteel voor je evenement? Zoek niet verder!

Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf uit Hoeselt en helpen je met plezier verder met verhuur van springkastelen, tenten & feestmateriaal.

Het organiseren van evenementen vloeit door onze aders. Met onze jarenlange ervaring op vlak van verhuur van feestartikelen en springkastelen weten wij wat je nodig hebt om je feest te doen slagen.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij een zorgeloos feest kan hebben zodat jij je bezig kan houden met het maken van mooie herinneringen. Wil je een tof springkasteel huren?  Dan ben je op de juiste plaats!

Rent Your Party is actief over heel Limburg en wij kunnen helpen met levering van al ons materiaal in:

  • Tongeren
  • Bilzen
  • Hoeselt
  • Riemst
  • Sint-Truiden

VERHUUR VAN SPRINGKASTELEN

Ben je op zoek naar een springkasteel voor je feest of evenement? Alle kinderen zullen uit de bol gaan. Daarom hebben wij bij Rent Your Party een leuk assortiment springkastelen te huur klaarstaan om gegarandeerd een topfeest te hebben. 

Geef je feestje dat extraatje.

Is het voor een kinderparty, communiefeest, schoolfeest of een verjaardagsfeestje? Wij staan voor je klaar!

Onze werking

Indien je een springkasteel wilt huren, kan dit door op je favoriete springkasteel te klikken en toe te voegen aan je offerte, via e-mail of via onze catalogus. Er is geen maximum aantal stuks voor een bestelling! Wij helpen je graag verder ongeacht het type of grootte van jouw evenement of feest!

*Alle bestellingen kunnen worden afgehaald of geleverd worden, afhankelijk van jouw wensen. Meer informatie over de levering of over ons kan je hier terugvinden.